Pakaste- ja kylmäkuljetukset koko maassa

Meiltä saat lämpösäädellyt kuljetukset niin kertaluontoisesti kuin pidemmilläkin sopimuksilla. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä teidän tarpeisiinne sopivat kuljetukset

Kuljetamme niin pakasteet, viileätuotteet kuin lämpimässä säilytettävätkin tuotteenne koko maassa!

Olemme erikoistuneet elintarvikkeiden jakelukuljetuksiin ja kalustomme onkin erityisesti siihen suunniteltu. Tarvittaessa meiltä onnistuu myös muut lämpösäätelyä vaativat kuljetukset, tietenkin erillään elintarvikkeista. Meillä on käytössä omavalvontasuunnitelma sekä toimintaamme ohjaa isojen asiakkaidemme sertifikaatit. Näin ollen hygieniasta huolehditaan tiukkojen normien mukaisesti ja henkilökuntaamme koulutetaan jatkuvasti.

Kylmälaitteet tuottavat kuormatilaan niin +15­°C lämpötilan paukkupakkasella kuin jäätelön vaatimat -20°C kesähelteellä. Osa kalustosta on myös testattu kansainvälisissä kuljetuksissa vaadittavien FNA/FRC- normien mukaisesti.

Ota yhteyttä! Vuokrakalustomme

Kalustollamme on mahdollista kuljettaa myös yhdistelmäkuljetuksia!

Asiakkaillemme tarjoamme merkittävän edun kuljettaessamme samalla autolla niin pakasteet kuin viileätuotteetkin – suurin osa kylmäkuljetuskalustostamme on varustettu kaksin höyrystimin ja väliseinin.
Tarvittaessa räätälöimme juuri teidän tarpeisiinne soveltuvan kuljetusratkaisun!